Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Fotbalové utkání v Plzni

PLZEŇ - V neděli 17. dubna 2022 se v Plzni v Doosan Aréně uskuteční fotbalové utkání. Připravují se na něj i policisté Krajského ředitelství policie Plzeňského kraje. 

V neděli 17. dubna 2022 od pěti hodin odpoledne se v Plzni v Doosan Aréně uskuteční fotbalové utkání mezi mužstvy FC Viktoria Plzeň a FC Baník Ostrava. 

Na bezpečnostním opatření, jehož cílem je především bezproblémový průběh celé akce, se budou podílet policisté Krajského ředitelství policie Plzeňského kraje. Ti se budou především zaměřovat na zajištění klidu a veřejného pořádku a budou dohlížet na bezpečnost a plynulost silničního provozu, a to nejenom v okolí samotného stadionu, ale i na celém území města Plzně.  Policejní hlídky se budou dále věnovat vlakovému i autobusovému nádraží a příjezdovým trasám do Plzně. Do akce budou zapojeni policisté ze služby pořádkové policie, ze služby dopravní policie i ze služby kriminální policie a vyšetřování. Nebudou chybět ani členové antikonfliktního týmu a kolegové z oddělení služební kynologie se služebními psy.  Při realizaci bezpečnostního opatření plzeňští policisté úzce spolupracují i s pořadatelskou agenturou. 

Parkovací kapacity kolem stadionu nejsou neomezené, proto žádáme návštěvníky, pokud je to možné, aby nechali svá vozidla doma, anebo využili  záchytná parkoviště na okraji metropole a v co největší míře využili městskou hromadnou dopravu. Zároveň upozorňujeme řidiče, aby svá vozidla parkovali na vyhrazených parkovištích, nebránili provozu a dbali pokynů policistů.

nprap. Michaela Raindlová
14. dubna 2022

vytisknout  e-mailem