Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

„Férovka“ čtyři na jednoho

Drobná rozepře skončila vážným zraněním. Násilníky hledají policisté. 

Šestadvacetiletý muž se čtyřiadvacátého září vracel z baru, kde se do té doby bavil se svými přáteli. Nedlouho před půlnocí dorazil na zastávku tramvají na náměstí I. P. Pavlova, kde čekal na svůj noční spoj.

Při tomto čekání ale došlo mezi jím a neznámým mladíkem k jakémusi nedorozumění, při kterém poškozený shodil mladíkovi na zem „kšiltovku“. Mladík pak z místa odešel neznámo kam, aby se zanedlouho vrátil i s posilou.

K muži tak po několika minutách přišly celkem čtyři osoby, z nichž dvě se jaly předchozí incident řešit po svém. S mužem nejprve diskutují, kdy následně dojde k potyčce, která trvá několik minut. Při té poškozený utrží bezpočet ran pěstí do obličeje. Útočníci posléze odchází neznámo kam.

Poškozený po tomto ataku skončil s vážným zraněním oka v péči lékařů a s největší pravděpodobností ho čeká operace.

Událost policisté z místního oddělení Nové město prošetřují pro podezření z trestných činů výtržnictví a ublížení na zdraví, kdy pachatelům hrozí trest odnětí svobody až na tři roky.

Avšak vypátrat a zadržet útočníky se zatím nepodařilo, neb se je nedaří takzvaně ztotožnit. Proto se nyní obracíme s prosbou o pomoc na širokou veřejnost.

Pokud mladíky na záběrech bezpečnostní kamery poznáváte, znáte jejich totožnost nebo místo jejich pobytu, předejte nám prosím tyto informace prostřednictvím linky tísňového volání 158.

por. Mgr. Tomáš Hulan 20. 11. 2017

vytisknout  e-mailem