Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Fatální nehoda u Zlína

ZLÍN: Řidič vjel do protisměru, srazil se s náklaďákem. 

První smrtelná nehoda v okrese Zlín v roce 2013 se stala dnes po desáté hodině dopoledne mezi Želechovicemi a Přílukem. Šestadvacetiletý muž zemřel po střetu s nákladním autem, tzv. kladovkou.
Mladý řidič, který jel ve směru od Vizovic na Zlín, vjel při předjíždění do protisměru, kde se čelně střetl s protijedoucím náklaďákem. Řidič kladovky už nemohl nic dělat, byť se ještě snažil osobnímu vozu alespoň částečně vyhnout. Řidič osobního auta utrpěl zranění, kterým na místě podlehl. To, že vinu zavinil s nejvyšší pravděpodobností sám, dokazují jak výpovědi svědků, tak i stopy, které dopravní policisté na místě zajistili a zdokumentovali.
Policejní hlídky již několik hodin provádějí odklon dopravy na křižovatkách ve Zlíně – Příluku, v Lípě a před Želechovicemi. Hlavní příjezdová cesta z Vizovic na Zlín je neprůjezdná a objízdné trasy jsou stanoveny pouze pro osobní vozy. Pokud řidiči nákladních vozů včas nestihli změnit cestu, musejí čekat. Momentálně hasiči odstranili autobus, který sjel do příkopu, když se otáčel, a musejí odklidit i návěs s kládami, které se na silnici částečně vysypaly.
 
25. února 2013, mjr. Ing. Jana Macalíková
 
 
 
Odkazy do noveho okna

Nehoda příluk1

Nehoda příluk1 

Detailní náhled

Nehoda příluk2

Nehoda příluk2 

Detailní náhled

Nehoda příluk3

Nehoda příluk3 

Detailní náhled

Nehoda příluk5

Nehoda příluk5 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem