Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Fanoušek zranil hokejistu - aktualizace

Při hokejovém utkání jeden z diváků hodil minci na střídačku hostí a trefil hráče do obličeje. Teď po jeho totožnosti pátrají policisté. Poznáváte ho? 

Pražští policisté pátrají po totožnosti „fanouška“, který v pátek 22. dubna při hokejovém utkání v O2 Aréně mezi celky HC Sparta Praha a HC Oceláři Třinec na malou chvíli zapomněl na pravidla slušného chování a fandění. V průběhu zápasu play-off dvě minuty před koncem totiž hodil na střídačku hostí desetikorunovou minci, a zasáhl jednoho z hokejistů Třince do obličeje a způsobil mu zranění, které si vyžádalo ošetření. Pravděpodobně ale netušil, že jeho chování zaznamená bezpečnostní kamera, a tak již známe jeho tvář.

Touto cestou se obracíme na širokou veřejnost s žádostí o spolupráci při ztotožnění tohoto muže. Pokud ho poznáváte, kontaktujte linku 158. Výzva samozřejmě platí i pro dotyčného, své vysvětlení může podat na kterékoli policejní služebně. Hledáme i dva důležité svědky, kteří jsou s podezřelým na záběrech také zachyceni.

Případ je v tuto chvíli prověřován pro trestný čin výtržnictví.

por. Mgr. Jan Rybanský - 25. duben 2022

Aktualizace: V průběhu několika hodin od zveřejnění pátrací relace se podezřelý muž poznal v médiích a přišel se sám přihlásit na policejní služebnu ve středních Čechách. Následně bude k celé události vyslechnut.

Děkujeme médiím a dalším, kteří pátrací relaci věnovali pozornost.

por. Mgr. Jan Rybanský - 25. dubna 2022

vytisknout  e-mailem