Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Exhibicionisté se odhalovali ve Zlíně

ZLÍNSKO: Jeden skončil v policejní cele, druhý na záchytce.  

Obě noci provázané státním svátkem byly ve Zlíně poznamenány chutí odhalovat intimní části svého těla u dvou exhibicionistů.

Ve večerních hodinách 7. května nahlásila mladá dívka na Městskou policii ve Zlíně, že ji a její kamarádku obtěžuje na sídlišti Jižní Svahy muž, který se obnažuje a dělá jim nemravné návrhy. Protože nevěděly, jak se jej mají zbavit a měly z něj strach, zavolaly na Městskou policii ve Zlíně. Strážníci výtržníka na místě zajistili a předali jej policistům z obvodního oddělení. Policisté záhy zjistili, že jim tato osoba není cizí. Provedli u něj dechovou zkoušku a odvezli jej s sebou na služebnu. Muž je podezřelý z trestného činu výtržnictví, za který mu hrozí až dva roky odnětí svobody.

Další případ se stal hned následující večer, 8. května na travnaté ploše v prostoru vlakového nádraží ve Zlíně. Kolem sedmé hodiny oznámil občan na linku 158, že se poblíž centra města obnažuje muž. Hlídka pohotovostního a eskortního oddělení vyrazila na místo. Muž ani po příjezdu policistů nepřestal se svým počínáním. Dechová zkouška u něj prozradila bezmála tři promile alkoholu v krvi, proto jej policisté odvezli k vystřízlivění do kroměřížské protialkoholní stanice. V tomto případe se bude zřejmě jednat o podezření ze spáchání přestupku proti veřejnému pořádku, za nějž lze uložit pokutu až do pěti tisíc korun.
 

 

9. května 2014, nprap. Monika Kozumplíková

vytisknout  e-mailem