Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Evropský zatýkací rozkaz

CHEBSKO – Spolupráce mezi kriminalisty. 

Chebští kriminalisté spolupracovali s kriminalisty odboru pátrání Policejního prezidia ČR (cílené pátrání) při zatčení devětatřicetileté cizinky, na kterou byl vydán evropský zatýkací rozkaz Státním zastupitelstvím v Hofu pro porušení drogového zákona ve Spolkové republice Německo.
 
Díky profesionalitě kriminalistů se podařilo zatknout ženu, která je podezřelá z přepravování 25 kg marihuany a 5 kg drogy methamphetamin mezi Českou republikou, Spolkovou republikou Německo a Norskem. Zatčené ženě hrozí maximální trest odnětí svobody ve Spolkové republice Německo až na 15 let.
 
Video k případu
 
Chebští kriminalisté na základě příkazu k domovní prohlídce provedli prohlídku bytu na nebytových prostor, kde nalezli varnu na výrobu pervitinu, různé barely s chemikálií na výrobu drog a další komponenty používaných k jejich výrobě. Při prohlídce policisté také nalezli 440 g krystalické látky methamphetamin, která byla určena k distribuci a žena by za ni získala částku minimálně 500 000 korun českých.
 
Devětatřicetiletá cizinka byla umístěna do policejní cely, odkud bude převezena ke Krajskému soudu v Plzni, kde bude rozhodováno o jejím vzetí do vydávací vazby.
 
por. Ing. Pavel Valenta
21.11.2014
Odkazy do noveho okna

Domovní prohlídka

Domovní prohlídka 

Detailní náhled

Domovní prohlídka

Domovní prohlídka 

Detailní náhled

Domovní prohlídka

Domovní prohlídka 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem