Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Dvojici podezřelou z loupeže hledá policie

BRNO: Jakékoliv informace k osobám na záběrech sdělte přes tísňovou linku 158. 

Brněnští kriminalisté z 1. Oddělení obecné kriminality se obrací na veřejnost s žádostí o pomoc při pátrání po pachatelích loupežného přepadení čtyřiapadesátileté ženy.

K události došlo začátkem prosince loňského roku v brzkých ranních hodinách.  Žena se vracela ze zaměstnání a čekala na Malinovského náměstí na autobus, přičemž si krátila dlouhou chvíli hraním her na mobilním telefonu. Autobus ji ovšem ujel a ona se rozhodla, že se vydá domů pěšky.

V tom se k ní připojila neznámá žena a dala se s ní do řeči. Po chvíli dotěrná dáma začala paní vytrhávat kabelku z ruky, ta se snažila své věci ubránit a křičela o pomoc. Pachatelka ji povalila na zem a dále se o kabelku přetahovaly.  V tom se na místě objevil neznámý muž, který bez řečí z kabelky vytáhl peněženku a doklady a společně s ženou z místa odešli. Poškozené tak vznikla škoda bezmála dva tisíce korun. Kriminalistům se podařilo z kamerového systému získat záběry podezřelých osob.

Jakékoliv informace, které by mohly pomoci vyšetřování a vypátrání dvojice, prosím neprodleně sdělte přes tísňovou linku 158.

Policie ČR děkuje za spolupráci!

por. Bc. Andrea Cejnková, 15. února 2022

Videozáznam: LP Malinovského.mp4

vytisknout  e-mailem