Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Dvojice se vloupala do herny na Žižkově

Z kamerových záznamů je patrné, že dvojice mužů si byla pár dní před vloupáním hernu prohlédnout. 

Ve čtvrtek 18. října oznámil na Místním oddělení Žižkov dvaatřicetiletý provozní herny na Praze 3 v ulici Ondříčkova vloupání do objektu. Když totiž přišel ráno do zaměstnání, zjistil, že je poškozený zámek vnějších bezpečnostních mříží a vstupní dveře vedoucí do zadní části provozovny. Dveře byly poškozené a následně vysazené z pantů, neznámá dvojice dokonce odtlačila výherní terminál, aby se do herny dostala. Dvěma mužům se pak podařilo vypáčit dveře poklady u výherní rulety, odkud odcizili více jak tři tisíce korun a poté ještě prohledali prostor baru, odkud odcizili kovový trezor s desítkami tisíc korun. Celková škoda se tak vyšplhala na více jak šedesát tisíc korun. Oba muži měli podle výpovědi barmana hovořit anglicky.
 
Policisté mají k dispozici kamerové záznamy, které zachycují podezřelou dvojici nejprve při obhlídce prostoru herny 13. října a poté až 18. října, tj. v den krádeže. Policisté v souvislosti s tímto případem pátrají po dvou mužích ve věku kolem třiceti let, střední postavy, kteří jsou podezřelí z trestného činu krádeže vloupáním. Za uvedený trestný čin jim hrozí až dvouleté vězení. Jakékoliv informace vedoucí k dopadení hledané dvojice přijmou policisté na tísňové lince 158.
 
K popisu hledaných:
 
Menší muž z dvojice je ve věku kolem třiceti let, vysoký asi 165 centimetrů, střední postavy. Byl oblečený do světlých kalhot, šedé mikiny s černými pruhy, přes kterou měl oblečenou tmavou vestu a kolem krku měl uvázaný šátek. Na očích měl tmavé sluneční brýle a na nohou sportovní boty černo bílé barvy.
 
Druhý muž je rovněž ve věku kolem třiceti let, vysoký asi 180 centimetrů, střední postavy. Byl oblečený do světle modrých džínů, trika nebo mikiny černé barvy a tmavé bundy s kapucí. Na hlavě měl tmavou čepici.
 
kpt. Bc. Jana Rösslerová 20. 11. 2012
Odkazy do noveho okna

Podezřelá dvojice

Podezřelá dvojice 

Detailní náhled

Podezřelá dvojice

Podezřelá dvojice 

Detailní náhled

Při krádeži

Při krádeži 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem