Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Dvojice našla u pultu peněženku

MOST - Vrátila ji, ale bez 25 tisíc korun; Dealer drog šel do vazby; Popelnice shořely. 

Dvojice nalezenou portmonku vrátila, ale bez peněz
Nákup v jednom mosteckém supermarketu se trochu prodražil jednomu muži z Prahy. Poté co zaplatil u pokladny, tak si ještě v prodejně ukládal nákup do tašky a na odkládacím stolku si nechal položenou peněženku, kterou tam zapomněl. Peněženku našla dvojice, muž a žena, kteří do obchodu záhy přišli. Ti s peněženkou manipulovali a měli si ponechat finanční hotovost ve výši 25 tisíc korun. Peněženku bez peněz následně vrátili prodavačkám. Policie šetřením totožnost dvojice odhalila a obvinila z přečinu zatajení věci 80letou ženu a 59letého muže. Kde peníze skončily, policie nezjistila.

V autě našli policisté drogu a v bytě předměty k výrobě drog
Policisté toxi týmu v rámci akce KOHORTA zadrželi 46letého muže z Mostu a obvinili ho z přečinu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy a maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání. Jde o druhého stíhaného muže v rámci této akce. Policie Mostečana zadržela v obci Záluží pří řízení osobního vozidla. Prohlídkou auta policisté nalezli digitální váhu, sáček s tabletami a sáčky s krystalickou látkou o hmotnosti nejméně 25 gramů. Provedenou detekcí byla v látce vykázána přítomnost metamfetaminu. Nalezené tablety a látka byly odeslány na odbornou expertizu. K analýze policisté předali i předměty, které zajistili v rámci domovní prohlídky v jednom bytě, a u kterých je podezření, že sloužily k výrobě návykové látky. Muž měl dále dle kriminalistů v Mostě v ulici Česká obstarat a následně prodat přesně nezjištěné množství metamfetaminu a to od léta do podzimu. Navíc měl v Janově poskytnout nejméně v jednom případě nezjištěné množství marihuany. Vozidlo řídil, ač má vysloven zákaz řízení. Vyšetřovatel podal podnět na vazební stíhání, soud vazbu uvalil. Kriminalisté nevylučují, že přibydou další obvinění.

Ráno kdosi zapálil dva plastové kontejnery
Neznámý pachatel tento týden v časně ranních hodinách zapálil nezjištěným způsobem dva plastové kontejnery na směsný odpad. Ty zcela shořely a staly se neupotřebitelnými. Poškozené společnosti požárem vznikla škoda ve výši 8 tisíc korun. Hořelo v mostecké ulici Jana Kubelíka, v blízkosti hořících nádob na odpadky byla zaparkovaná vozidla. Těm se naštěstí požár vyhnul. Případem poškození cizí věci se zabývají mostečtí policisté, kteří zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu.

Most 29. listopadu
nprap. Ludmila Světláková

vytisknout  e-mailem