Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Dvě vloupání do rodinných domů na Zlínsku

ZLÍNSKO: Zloděj rozbil okna kamenem. 

Hned dvě vloupání do rodinných domů šetří od včerejšího dne policisté na Zlínsku. K prvnímu došlo v novostavbě v Tečovicích, druhý rodinný dům byl vykraden v Napajedlech.

Nejprve vyjeli zlínští policisté s kriminalistickým technikem do rodinného domu v Tečovicích. Tam zjistili, že zloděj rozbil kamenem okno v přízemí, které si otevřel a dostal se do novostavby. Odcizil odtud nářadí, vysavač a čisticí prostředky. Škoda, kterou svým jednáním majitelům novostavby způsobil, se celkově vyšplhala na dvacet tisíc korun.

Ke druhému vloupání vyjížděli policisté z Napajedel. Neznámý zloděj opět rozbil kamenem okno a poté, co se dostal dovnitř rodinného domu, odcizil odsud různé předměty, které dosud jejich majitelka nespecifikovala. Způsobená škoda bude vyčíslena po upřesnění konkrétních ukradených věcí.

Policisté oba případy vloupání do rodinných domů šetří jako krádež. V prvním případě také jako poškození cizí věci, ve druhém jako porušování domovní svobody. Pachatelům hrozí v případě jejich dopadení a odsouzení trest odnětí svobody až na dva, u krádeže v Napajedlech až na tři roky.

14. března 2018, nprap. Monika Kozumplíková

vytisknout  e-mailem