Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Dvě oktávky v jedu noc

VSETÍNSKO: Vyšetřujeme krádeže motorových vozidel. 

V noci ze středy na čtvrtek zmizeli z jednoho parkoviště v Rožnově pod Radhoštěm dvě Škody Octávia. Případy jsou si v mnohém podobné.
 
Dvě Škody Octávia se staly terčem zlodějů. V jednom případě oktávku šedé metalízy zaparkovala přítelkyně majitele ve středu večer na parkovišti v Rožnově pod Radhoštěm na ulici Kulturní u finančního úřadu. Když ji chtěl ale ráno v sedm sedmadvacetiletý majitel ze Zubří užít, nemohl ji nalézt. Své auto si cení na sto padesát tisíc korun.
Na tom samém místě ale o něco později zaparkoval svou oktávku šedé barvy v provedení kombi šestadvacetiletý muž ze Zubří. Ještě v osm večer ji viděl. Ráno stejný scénář. I on s ní chtěl odjet, ale auto nenašel. I toto vozidlo si majitel cení na sto padesát tisíc korun.
Obě události prověřují kriminalisté jako trestný čin neoprávněné užívání cizí věci. Při dopadení pachatele tomuto hrozí až dva roky vězení.
 
Žádáme tímto občany, pokud by si všimli podezřelých osob nebo pohybu neznámých vozidel v noci ze středy na čtvrtek v uvedené lokalitě anebo měli i jiné informace, ať tyto sdělí na lince 158 nebo na nejbližší policejní služebně.
 
30. října 2015, nprap. Bc. Vladislav Malcharzik

vytisknout  e-mailem