Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Dvě odcizené škodovky

HRADECKO – Policisté po vozidlech pátrají  

V pátek 21. října 2011 přijali hradečtí policisté dvě oznámení o krádeži motorového vozidla. Potom co policisté provedli práci na místě činu, potřebné výslechy a šetření vyhlásili po vozidlech celostátní pátrání.
Během noci na pátek zmizelo vozidlo značky Škoda Fabia, modré barvy, registrační značky 3H5 2654. To že vozidlo není na svém místě a parkuje zde již jiné vozidlo, zjistila řidička v půl sedmé ráno. Proto hnedle věc oznámila událost na policii a hlídka se na místo krádeže v Hradci Králové ulice Jižní posléze dostavila. Vzniklá škoda byla stanovena na částku 150 tisíc korun.
V druhém případě policisté pátrají po vozidle značky Škoda Favorit, červené barvy, registrační značky 2E5 4510. To zloděj ukradl v Hradci Králové v ulici na Okrouhlíku v době od pondělního (17. října 2011) rána do pátku odpoledne. Majitel si vozidlo cení na 10 tisíc korun.

V obou případech policisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu neoprávněné užívání cizí věci. V případě dopadení zloděje a jeho odsouzení mu hrozí trest odnětí svobody až na dvě léta.

Volně přístupná databáze pátrání po vozidlech a registračních značkách zde...

Preventivní informace k tématu krádeží vozidel naleznete na www.rokzabezpecenivozidel.cz


nprap. Jan Čížkovský
24. října 2011 v 12:10
 

vytisknout  e-mailem