Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Dvě dopravní nehody u přehrady Souš

DESNÁ V JIZERSKÝCH HORÁCH - Dvě dopravní nehody se staly včera v rozmezí necelých tří hodin v jedné zatáčce na silnici u Souše. 

Včera během necelých tří hodin se v Desné v Jizerských horách v ulici Soušská staly dvě dopravní nehody. K oběma haváriím došlo na této silnici ve stejném místě v levotočivé zatáčce ve směru na Smědavu asi 200 metrů před hotelem Montanie. První dopravní nehoda se stala necelých třicet minut po desáté hodině, kdy řidička s vozidlem zn. Fiat Punto nepřizpůsobila rychlost vozu stavu namrzlé vozovky, dostala smyk a vyjela vpravo, kde narazila do ocelového svodidla. Předběžná výše způsobené škody činí částku 35.000,- Kč.
 
Stejným místem ve stejném směru jízdy za dvě a půl hodiny projížděl řidič s vozidlem zn. VW Golf, který také vlivem nepřiměřené rychlosti na namrzlé vozovce dostal smyk a následně narazil do svodidel. Při této havárii byla způsobena škoda v předběžné výši 25.000,- Kč. Ke zranění osob při obou dopravních nehodách nedošlo. Dechové zkoušky provedené u řidičky i řidiče měly negativní výsledky. Obě události policisté vyřešili na místě jako dopravní nehody s projednáním a jejím viníkům udělili blokové pokuty.
 
 
nprap. Dagmar Sochorová
3. ledna 2014
Odkazy do noveho okna

DN Fiat Punto 1

DN Fiat Punto 1 

Detailní náhled

DN Fiat Punto 2

DN Fiat Punto 2 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem