Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Dvě dopravní nehody

Viníci ujeli 

     Dopravní policisté hledají svědky dvou nehod, ke kterým došlo v uplynulých dnech na Tachovsku.
     První nehoda se stala mezi 8. a 10. březnem letošního roku kolem 10:00 hod. v obci Stříbro v Brožíkově ulici, kde dosud neznámý řidič s nezjištěným vozidlem poškodil přední část zaparkovaného osobního vozidla Citroen. Neznámý řidič, který na odstaveném autě způsobil škodu kolem 10 000 korun, z místa ujel. Ze zjištěných stop při ohledání vyplývá, že dopravní nehodu mohlo způsobit i nákladní vozidlo, neboť poškození kapoty a masky vozidla Citroen se nachází ve výšce 70 cm až 90 cm nad povrchem komunikace.
     Druhá nehoda se stala ze 13. na 14. března v obci Konstantinovy Lázně v ulici Lázeňská. Na základě ohledání místa dopravní nehody je zřejmé, že v uvedené ulici couval dosud neznámý řidič s nezjištěným vozidlem a přitom narazil do sloupu lampy veřejného osvětlení. Řidič poté ujel z místa, aniž by dopravní nehodu oznámil policii. Na poškozeném sloupu lampy veřejného osvětlení policisté nalezli otěr zelené barvy. Na základě toho je zřejmé, že vozidlo, které do lampy narazilo, bylo celé nebo z části zelené barvy. V tomto případě viník způsobil škodu ve výši 10 000 korun.
     Tachovští dopravní policisté žádají případné svědky, kteří by mohli poskytnout informace k uvedeným dopravním nehodám, aby neprodleně kontaktovali Policii ČR, územní odbor Tachov – dopravní inspektorát, tel: 974 337 266, 974 337 251. Informace mohou sdělit také na telefon 974 321 082 nebo na linku tísňového volání 158.

por. Bc. Dagmar Jiroušková
20. 3. 2012

vytisknout  e-mailem