Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Dva putovali na záchytku

VSETÍNSKO: Zajistili jsme a odvezli dva muže na záchytku. 

Velmi podobné scénáře měly dva víkendové případy z Valašského Meziříčí a Vsetína. Dva muži popíjeli, nezvládali své chování a putovali na záchytku.
 
První případ se stal ve Valašském Meziříčí v pátek po desáté hodině večer v restauračním zařízení. Místní čtyřiadvacetiletý muž vulgárně a potom i fyzicky napadl dalšího hosta. Vše se sice obešlo bez zranění, ale agresivní muž pokračoval ve své vulgaritě a tak byla přivolána policejní hlídka. Ani to však muže nepřimělo změnit své chování a tak putoval v poutech nejprve na vyšetření a potom na záchytku.
O necelých čtyřiadvacet hodin měli obdobný případ vsetínští policisté. Ve Vsetíně a to nyní v soukromém bytě vulgárně napadal pětačtyřicetiletý muž z Hranic na Moravě obyvatele bytu. Nepřestal ani po příjezdu hlídky. Policisté u vulgárního muže provedli dechovou zkoušku, která ukázala na hodnotu 2,59 promile. I on putoval na vyšetření a na záchytnou stanici.
Muži z Valašského Meziříčí u správního orgánu za přestupky proti občanskému soužití a proti veřejnému pořádku hrozí pokuta až do výše dvaceti tisíc korun. Muži z Hranic potom za přestupek proti občanskému soužití pokuta pět tisíc korun. Oba ale budou muset sáhnout do peněženek nejprve pro několikatisícový poplatek za pobyt na záchytce.
 
16. prosince 2013, nprap. Bc. Vladislav Malcharczik

vytisknout  e-mailem