Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Drzost zlodějů nezná mezí

Tábor – Krádež zboží za plného provozu. (Hlasová schránka 974 238 116) 

Policisté pátrají po zloději, který v pravé poledne ve středu dne 19. prosince 2012 kradl zboží v supermarketu Albert ve Světlogorské ulici na táborském Sídlišti nad Lužnicí. Využil předvánočního shonu a zaneprázdnění personálu k tomu, aby drze z prostoru prodejny odcizil tři plné přepravní boxy se zbožím, které si prodavačky připravily k vyskladnění do regálů. Krádeží především tabákových výrobků a cukrovinek způsobil prodejně škodu ve výši téměř 33 000 korun.
Dle zjištěných informací by pachatelem měl být muž ve věku asi 30 – 35 let, střední postavy, špinavě blond vlasů. Oblečen byl do pracovních montérkových kalhot modré barvy s černými kapsami na stehnech a světlé mikiny barvy slonové kosti. Modré plastové přepravní boxy v okamžiku krádeže překryl igelitovými taškami.     
Policisté žádají každého, kdo se v danou dobu v uvedené prodejně nacházel a mohl si tak zloděje všimnout, poznat ho či k případu uvést další důvodné poznatky, jako například směr dalšího pohybu zloděje před prodejnou nebo jeho případné nastoupení do vozidla, či skutečnost, zda s ním nespolupracovala další osoba, aby své informace sdělil policistům táborského obvodního oddělení na jejich služebně v Divadelní ulici, na telefonním čísle 974 238 700 či prostřednictvím policejní linky číslo 158. Děkujeme.  
 
por. Mgr. Miroslav Doubek   taorpcr@mvcr.cz
21. prosince 2012
 

vytisknout  e-mailem