Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Druhá oloupená seniorka ve Zlíně

ZLÍNSKO: Přivítáme veškeré poznatky vedoucí k vypátrání pachatele. 

Kriminalisté prověřují další případ loupežného přepadení, k němuž došlo ve Zlíně na Podhoří, na ulici M. Alše včera krátce před půl devátou večer. Pětasedmdesátiletá žena přijela trolejbusem č. 4 na konečnou zastávku, kde vystoupila. Všimla si mladého muže, který stál na zastávce a držel v ruce mobilní telefon. Žena šla po ulici Svat. Čecha a odbočila na ulici M. Alše, když si všimla, že za ní někdo jde. Byl to tentýž mladík, který stál na zastávce. Jakmile začala odemykat branku u domu, mladík k ní přistoupil a chtěl jí strhnout z ramene kabelku. Žena se bránila, křičela, o kabelku se přetahovali, žena po chvíli upadla na zem, mladík vzal kabelku a utekl.

Kriminalisté pátrají po pachateli loupeže a žádají o pomoc také veřejnost. K loupeži došlo 7. března na ulici M. Alše ve Zlíně, Prštném, asi ve 20.30 hodin. Násilník měl být ve věku asi 20 – 25 let, vysoký asi 175 cm, štíhlé postavy, oblečenou měl tmavě modrou prošívanou bundu s kapucí a rifle.

Odcizenou kabelku policisté našli pod točnou trolejbusu bez peněženky, v níž bylo 120 korun a průkazka na MHD. Na lince tísňového volání policie přivítáme veškeré poznatky, které by mohly vést k vypátrání pachatele loupeže. Kriminalisté se také zabývají otázkou, zda jde o stejného pachatele, který přepadl minulý týden ženu před domem na třídě T. Bati.

Pachateli zločinu loupež hrozí v případě odsouzení až desetiletý trest odnětí svobody.

8. března 2017, nprap. Monika Kozumplíková

vytisknout  e-mailem