Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Národní protidrogová centrála

Národní protidrogová centrála SKPV PČR

Drugs & Forensics Bulletin NPC

Sdělení redakce 

Vážené čtenářky, vážení čtenáři odborného časopisu Drugs & Forensics Bulletin Národní protidrogové centrály,

časopis, který se může honosit již 26 lety svého pravidelného působení, prošel za dobu své existence svým přirozeným historickým vývojem. Za tu dobu si vytvořil své pravidelné věrné čtenáře i autory a nalezl své nezastupitelné a jedinečné místo, díky skladbě svých příspěvků, v oblasti tuzemských odborných časopisů, zabývající se problematikou návykových látek a závislostí. Zvláště za poslední roky se podařilo dosáhnout podstatných pozitivních milníků, jako bylo získání jednoznačného identifikačního čísla ISSN, zařazování odborných recenzovaných studií a příspěvků, rozšíření základny recenzentů a zpřísnění recenzního řízení, hodnotné grafické, ediční a korektorské práce, v neposlední řadě zařazení časopisu  do evropského indexu odborných časopisů ERIH Plus a mnoho dalšího.

Veškeré zkvalitňující změny, které rozhodně nejsou poslední, nás však dovedly do bodu,  ve které hodláme udržet zvyšující se úroveň časopisu, a proto dojde od čísla 1/2021 (ročník XXVII) ke zvýšení ceny časopisu. Aktuální částka 80 Kč za jeden výtisk se zvýší na 100 Kč  za výtisk, tedy v rámci ročního předplatného čtyř čísel časopisu z 320 Kč na 400 Kč.

I nadále se budeme snažit kvalitu odborného časopisu zvyšovat, při současném zachování skladby témat a článků pro všechny čtenáře. Již od příštího roku se můžete těšit na další připravované změny, které jistě oceníte.     

Pevně věříme, že mírné zvýšení ceny časopisu nebude pro Vás, naše čtenáře a podporovatele újmou a setká se s pochopením a i nadále zachováte přízeň časopisu Drugs & Forensics Bulletin Národní protidrogové centrály.

kpt. Ing. Tomáš Kratina
šéfredaktor

26.10.2020

vytisknout  e-mailem