Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Drahé dříví

DĚČÍN - Drahé dříví; Značkové kuřivo z domácí dílny; Napadena pro nic za nic 

V pátek sdělili děčínští policisté ve zkráceném přípravném řízení podezření z trestného činu krádeže dvaapadesátiletému muži, který v první polovině února odcizil kousek od obce Lesní Mlýn z odvozní plochy osm kubických metrů volně naskládaného vytěženého smrkového dřeva. Tím způsobil majiteli škodu větší, než jedenáct tisíc korun. Zloději teď hrozí až dvouletý pobyt za mřížemi.
 
 
Značkové kuřivo z domácí dílny
 
Rumburští kriminalisté řeší případ skladování a prodeje neznačených cigaret. Ty nabízela ve svém obchodě v Dolním Podluží jednačtyřicetiletá obchodnice. Jednalo se o napodobeniny známých značek naplněné podomácku zhotoveným kuřivem. Při prohlídce se našlo téměř devětadvacet tisíc kousků neoznačených platnou tabákovou nálepkou. Způsobená škoda dosáhla hodnoty čtyřicet pět tisíc korun. Za to může výtečnice dostat až tři roky vězení.
 
 
Napadena pro nic za nic
 
V neděli v dopoledních hodinách vnikla za použití násilí do cizího bytu ve Varnsdorfu šestačtyřicetiletá žena. Po otevření strčila do vchodových dveří a obyvatelku zatlačila dovnitř, kde jí pak ještě fyzicky napadla. To vše na základě nepravdivé informace, že by se u napadené měl nacházet bývalý přítel, kterého hledala. Zmíněného muže však nešťastnice v životě neviděla, natož aby setrvával u ní. Ve zkráceném přípravném řízení policisté útočnici sdělili obvinění z porušování domovní svobody. Navíc za použití násilí. Nyní jí hrozí až tři roky pobytu v nápravném zařízení, kam se jistě tak sveřepě tlačit nebude.
 
1. 3. 2010
por. Bc. Vojtěch Haňka
tel.: 974 432 207, 724 156 293
e-mail : pisdc@mvcr.cz

vytisknout  e-mailem