Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Dotaz Nejvyšší správní soud

Zveřejnění podle ustanovení § 5 odst. 3 zákona č. 106/1999 Sb. 

Žadatel se domáhal následujících informací:

„…poskytnutí informace Vol 194/2021? dle 106/199 Sb. formou kopie dokumentu v listinné i elektronické podobě uvedené části dokumentu níže. Konkrétně číslo jednací -č,j., Sp. Zn, JID dokumentu NSS Brno- senátu Vol - ..........., pokud postupujete předvídavým způsobem Evropským - Ústavním - zákonným -Konečná informace o projednávání volebních stížností ze dne 5.11.2021 zpracovaná Dle Ústavy ČR, Čl. 10, v Návaznosti na Smlouvu o fungování Evropské unie, Čl 114 a Nařízení rE a EU 910/2014 zapracované do zákona č.297/2016 Sb O důvěře pečetícím státním institucím , tak jak máte ve Vašem vlastním právním předpise směrnice Kancelářského a spisového řádu NSS Brno . ( Zda nekážete vodu a pijete víno).
Tak jak uvádí údaje z Vaší elektronické úřední desky soudu okopírované dálkovým způsobem zveřejněné níže :
Zejména žádám o poskytnutí dokumentu prokazující kdo ? ( předseda nebo místopředsedkyně soudu) vydali pokyn ke konkrétnímu obsahu částí dokumentů níže uvedených ,.............. ? nebo ................... ?…“

Povinný subjekt žádost posoudil a poskytl tyto informace:

Vzhledem k tomu, že předmětem Vaší žádosti je dotaz na Nejvyšší správní soud, nevztahují se požadované informace k působnosti Policie České republiky. Z tohoto důvodu Národní centrála proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování jako povinný subjekt podle § 14 odst. 5 písm. c) zákona č. 106/1999 Sb. Vaši žádost o poskytnutí informací odkládá.

plk. Mgr. Jaroslav Ibehej
NCOZ SKPV

 
 

vytisknout  e-mailem