Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Dotaz k policistovi

Žádost o informace k činnosti konkrétního policisty 

Dne 15. dubna 2013 obdrželo Krajské ředitelství policie Moravskoslezského kraje  žádost o informace podle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, ve znění pozdějších předpisů týkající se poskytnutí informací k výkonu služby konkrétního policisty.
 
Žádost zněla, cituji: … „zda: Por. ..., policista z KŘP ul. Beskydská č. 2061 ve F-M, dne 3. 8. 2012 měl službu, kde se nacházel, jak dlouho sloužil a kdo je jeho vedoucí. Konkrétně žádám o poskytnutí informace: Zda měl službu policista ... dne 3. 8. 2012 a jak dlouho sloužil a kde v tento den pracoval“.
 
Žádost jsme řádně posoudili a poskytli jsem všechny požadované informace.
 
Odpověď zní: Na základě řádného ověření bylo povinným subjektem spolehlivě zjištěno, že komisař por. ... (služebně zařazený na územním odboru Frýdek-Místek Krajského ředitelství policie Moravskoslezského kraje) vykonával dne 3. 8. 2012 odpolední směnu, konkrétně od 13. do 21. hodin. V průběhu této směny prováděl spisovou práci v budově Policie ČR ve Frýdku-Místku na ulici Beskydské č. 2061, ale také vykonával i službu v terénu (mimo toto pracoviště), konkrétně v rámci města Frýdek-Místek. Vedoucím pracovníkem tohoto policisty je npor. ... .
 
 
        
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

vytisknout  e-mailem