Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Dotaz k počtu vozidel v pátrání

Žadatel zažádal o informace o vozech konkrétní značky v pátrání 

Dotaz a odpověď:

Dne 28. prosince 2017 obdrželo Krajské ředitelství policie Moravskoslezského kraje od Policejního prezidia ČR Vaše dvě elektronická podání.

Druhý dokument vyřizujeme v režimu zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, ve znění pozdějších předpisů.

Vaše žádost zněla, cituji:

„Policisté mi mimo jiné sdělily, že mě zastavili proto, že podobný typ vozu, mému, je v pátrání. Jedná se o vůz ..., ..., ročník ....

A já se tedy ptám, dle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, kolik je takovýchto stejných typů vozů, kterých popisují výše v pátrání na území města Havířova? Kolik je takovýchto typů vozů v pátrání v Moravskoslezském kraji? Kolik je takovýchto typů vozů v pátrání v České republice?

Povinný subjekt žádost posoudil a poskytuje následující informace (odpověď):

Příslušníci Policie České republiky pátrají(li) v rámci České republiky celkem po 624 vozidlech ... (informace je platná ke dni zpracování, 2. 1. 2018). Jelikož se u všech vozidel jedná o celostátní pátrání, tato odpověď přísluší ke všem Vámi položeným dotazům, neboť počet 624 byl v danou chvíli totožný při ověření kteroukoliv oprávněnou osobou (policistou) v jakémkoliv místě České republiky.

vytisknout  e-mailem