Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Dostal smyk a narazil do stromu

KOŘENOV - Na silnici mezi Jizerkou a Polubným se včera dopoledne stala dopravní nehoda, při které v havarovaném vozidle spolujezdkyně utrpěla těžké zranění. 

Včera necelých dvacet minut po jedenácté hodině se na silnici třetí třídy v katastru obce Kořenov mezi Polubným a Jizerkou stala dopravní nehoda. Řidič s vozidlem zn. Nissan Navara jel mírným klesáním od Polubného na Jizerku, kde se na přímém úseku vozovky vyhýbal s dosud nejištěným vozidlem a při tomto najel na hranu pravého okraje silnice. Následně dostal smyk a vyjel vlevo mimo komunikace, kde pravým bokem vozidla narazil do stromu. Jeho spolujezdkyně při nehodě utrpěla těžké zranění, se kterým byla z místa letecky transportována Zdravotnickou záchrannou službou do liberecké nemocnice. Alkohol byl u řidiče vyloučen na místě provedenou dechovou zkouškou, která měla negativní výsledek. Předběžná výše způsobené škody činí částku 200.000,- Kč.
 
Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu ublížení na zdraví z nedbalosti. Věc i nadále šetří policisté z Dopravního inspektorátu v Jablonci nad Nisou.
 
 
nprap. Dagmar Sochorová
7. ledna 2014
 
Odkazy do noveho okna

DN Nissan 1

DN Nissan 1 

Detailní náhled

DN Nissan 2

DN Nissan 2 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem