Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Dopravní výchova ve Zvoli

PRAHA VENKOV-JIH – Policista z oddělení tisku a prevence ve středu letošního 7. října navštívil žáky I. stupně ZŠ Zvole. 

K setkání, při kterém byla dodržována stanovená zvýšená hygienická opatření v souvislosti s nepříznivým vývojem epidemiologické situace, došlo v budově místní základní školy v dopoledních hodinách. V úvodu, po krátkém a vzájemném představení, policista všechny zúčastněné děti seznámil se základními pravidly bezpečného chování v silničním provozu, zejména jak se mají chovat na přechodu pro chodce, při jízdě na jízdním kole, jak je vhodné využívat reflexní prvky při snížené viditelnosti a důležitosti poutání a využívání zádržných systémů při jízdě v motorovém vozidle. ZŠ Zvole (7)
V další části povídání se pak školáci seznámili s preventivním projektem „Markétina dopravní výchova“, do kterého se škola v tomto školním roce také zapojí. Vedení školy a pedagogům byla předána informace o možnosti využívání on-line materiálů k dopravní výchově ze zmiňovaného preventivního projektu, ale i z projektu „Zebra se za Tebe nerozhlédne“, které realizuje Policie České republiky. Žáci společně s policistou pak během tohoto úvodního semináře, který je součástí realizace zmiňovaných preventivních projektů, začali zpracovávat a plnit úkoly v pracovním sešitě, se kterým budou po celý školní rok následně pracovat. Dopolední návštěva školy proběhla v poklidné, veselé a ničím nerušené atmosféře.


por. Bc. Zdeněk Chalupa
komisař oddělení tisku a prevence
PČR Praha venkov-JIH
7. října 2020

Odkazy do noveho okna

ZŠ Zvole

ZŠ Zvole 

Detailní náhled

ZŠ Zvole (2)

ZŠ Zvole (2) 

Detailní náhled

ZŠ Zvole (3)

ZŠ Zvole (3) 

Detailní náhled

ZŠ Zvole (4)

ZŠ Zvole (4) 

Detailní náhled

ZŠ Zvole (5)

ZŠ Zvole (5) 

Detailní náhled

ZŠ Zvole (6)

ZŠ Zvole (6) 

Detailní náhled

ZŠ Zvole (7)

ZŠ Zvole (7) 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem