Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Pardubický kraj - název

Policie České republiky – KŘP Pardubického kraje

Dopravní situace

Od pátku do neděle pět dopravních nehod 

V pátek policisté šetřili jednu dopravní nehodu s lehkým zraněním. V sobotu byli voláni opět k jedné dopravní nehodě a v neděli vyjížděli ke třem nehodám, při kterých nebyl nikdo zraněn. Hmotní škody činí 191.000 Kč. Příčiny - nedání přednosti, střet se zvěří, nepozornost.
střet s motocyklem v Seči střet s motocyklem v Seči
Přehlédla motocykl
Dne 18.7.2008 v deset hodin v obci Seč na náměstí 40letá místní řidička vozidla Peugeot při vyjíždění od chodníku zřejmě přehlédla motocyklistu na Yamaze, který ji v tu chvíli míjel v jízdním pruhu. Následně do motocyklu narazila. Při dopravní nehodě utrpěl řidič motocyklu lehké zranění nohy. Hmotná škoda na vozidlech se odhaduje na 55.000 Kč.
 
          Nedal přednost
V neděli před dvanáctou hodinou  v Hlinsku na Adámkově třídě 60letá řidička vozidla Škoda Fabia z Litoměřicka nedala na křižovatce přednost v jízdě řidiči osobního vozidla Škoda Felícia. Při nehodě nebyl nikdo zraněn. Požití alkoholu nebylo zjištěno. Policisté přestupek projednali na místě na řidičce uložili blokovou pokutu ve výši 2.500 Kč. Hmotná škoda na vozidlech činí 40.000 Kč.
 
DN Krouna DN Krouna
Nedala přednost
Dne 19.7.2008 ve 12:30 na křižovatce v obci Krouna řidička vozidla Toyota Yaris jedoucí po vedlejší komunikaci nedala přednost v jízdě řidič vozidla Renault, který jel po hlavní silnici. Došlo ke střetu, při kterém nebyl nikdo zraněn. Požití alkoholu nebylo u řidičů zjištěno. Hmotná škoda na vozidlech je vyčíslena na 85.000 Kč. Při kontrole řidička nepředložila doklad o pojištění vozidla. Dopravní nehoda je dále v šetření policie.
 
 
          

vytisknout  e-mailem