Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Pardubický kraj - název

Policie České republiky – KŘP Pardubického kraje

Dopravní situace

Policisté vyjeli ke čtyřem dopravním nehodám 

Včera byly hlášeny čtyři dopravní nehody. Jedna osoba byla lehce zraněna. Hmotné škody činí 64.000 Kč. Dvě nehody byly způsoby pod vlivem alkoholu.
 
 
V úterý v patnáct hodin v obci Řepníky řidič vozidla Opel Kadett po odbočení vlevo na křižovatce, vjel na pravou krajnici a následně od silničního příkopu, kde narazil do náspu s betonovou rourou. Po dopravní nehodě z místa odešel. Hlídka obvodního oddělení Skuteč, která  řidiče dohledala, se s ním vrátila na místo dopravní nehody. Jedná se 30letého muže z Pardubic. U řidiče byla provedena dechová zkouška s kladným výsledkem – nadýchal 2,5 promile. Lékařskému vyšetření a odběru krve se řidič podrobil. Policisté mu na místě zadrželi řidičský průkaz a další jízdu zakázali. Hmotná škoda na vozidle činí 20.000 Kč. Při nehodě nebyl nikdo zraněn.
 
Mezi obcemi Dřevíkov a Možděnice havaroval v úterý ve 22:30 na křižovatce 26letý cyklista z Vysočiny. Cyklista po předchozím požití alkoholických nápojů se plně nevěnoval řízení jízdního kola a  havaroval pádem na komunikaci a dále do pravého příkopu. Cyklista utrpěl lehké zranění, převezen byl do nemocnice v Chrudimi na ošetření a poté propuštěn do domácího léčení. Při dechové zkoušce byla naměřena hodnota 2,29 promile alkoholu v dechu. Hmotná škoda na jízdním kole se odhaduje na 1.000 Kč.
 
Dne 1.7.2008 před šestou hodinou v obci Dvořiště řidička vozidla Škoda Favorit se plně nevěnovala řízení a při projíždění levotočivé zatáčky vyjela mimo komunikaci a havarovala do oplocení domu. Požití alkoholu nebylo zjištěno. Nikdo nebyl zraněn. Hmotná škoda se odhaduje na 30.000 Kč.
 
 
 
DN Dvořiště DN Dvořiště

vytisknout  e-mailem