Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Dopravní policisté žádají veřejnost o spolupráci

LIBEREC – Srážku cyklistky s chodcem u Hrádku nad Nisou vyšetřují policisté. 

V sobotu 14. března krátce před třináctou hodinou došlo k dopravní nehodě na cyklostezce v ulici Okružní v Hrádku nad Nisou. Ve směru jízdy od ulice U lávky k ulici Lidická, v místě zvaném „mezi lávkami“, došlo ke střetu cyklistky s nezletilou chodkyní. Cyklistka jedoucí ve stejném směru jízdy po srážce s chodcem na místě zastavila, avšak poté místo dopravní nehody opustila, aniž by učinila opatření, která jí ukládá zákon o silničním provozu.Foto možné svědkyně.jpg

Zraněná nezletilá chodkyně utrpěla poranění, se kterými byla transportována do zdravotnického zařízení.

Dopravní policisté v této souvislosti žádají veřejnost o spolupráci při pátrání nejen po cyklistce, která z místa dopravní nehody odjela, ale také po případných svědcích.

Důležité informace by dopravním policistům mohla poskytnout také postarší žena, která inkriminovaným místem projížděla také. Žádáme tedy také ženu v černém sportovním oblečení, s černým jízdním kolem, ale i ostatní případné svědky události, aby se policistům ozvali ať již prostřednictvím bezplatné linky 158, na telefonním čísle 974466573, nebo aby informace předali policistům přímo na služebně Dopravního inspektorátu Liberec.

Veškeré takto získané informace mohou policistům výrazným způsobem dopomoci k objasnění celého případu a ke zjištění všech okolností a příčin vzniku nehodového děje.

17. března 2020
por. Bc. Vojtěch Robovský
Oddělení tisku a prevence
Liberec

vytisknout  e-mailem