Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Dopravní policisté se obracejí na veřejnost

BABYLON - Neznámý řidič s nezjištěným vozidlem poškodil zaparkovaný vůz. Bez poskytnutí zákonné součinnosti z místa dopravní nehody ujel. Pátráme po něm. 

     Domažličtí dopravní policisté se obracejí na veřejnost a hledají svědky dopravní nehody. Svědci by svými informacemi mohli pomoci objasnit průběh a příčinu této dopravní nehody a také totožnost neznámého řidiče. K dopravní nehodě došlo v blíže nezjištěné době od 04:30 hodin do 16:00 hodin dne 19. dubna 2022 v obci Babylon před domem č. p. 29. Neznámý řidič s nezjištěným vozidlem poškodil zaparkované vozidlo tovární značky Ford Mondeo, které na místě zaparkoval jeho majitel. Bez poskytnutí zákonné součinnosti z místa dopravní nehody ujel. Neprokázal majiteli vozu svoji totožnost, nesdělil údaje o vozidle a nesepsal společný záznam o dopravní nehodě. Škoda na vozidle Ford byla vyčíslena na 25 tisíc korun.   
     Svědci, kteří by mohli poskytnout informace k výše uvedené dopravní nehodě, se mohou přihlásit osobně na Dopravním inspektorátu v Domažlicích, nebo zatelefonovat na číslo 974 331 255 nebo 974 331 259, případně na bezplatnou tísňovou linku 158.

por. Mgr. Dagmar Brožová
21. dubna 2022

vytisknout  e-mailem