Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Dopravní policisté se obracejí na veřejnost

HOLÝŠOV, DOMAŽLICE, KDYNĚ - Došlo k několika dalším dopravním nehodám, kdy viníci z místa ujeli, aniž by poskytli zákonnou součinnost. Pátráme po nich. 

     Domažličtí dopravní policisté se obracejí na veřejnost a hledají svědky dopravních nehod, kdy řidiči nabourali do zaparkovaných vozidel, ale místo poskytnutí zákonné součinnosti ujeli. K jedné dopravní nehodě došlo v blíže nezjištěné době od 18 hodin dne 5. září 2021 do 12:15 hodin dne 6. září 2021 v obci Holýšov v třídě 1. máje na parkovišti. Neznámý řidič s nezjištěným vozidlem poškodil vozidlo tovární značky Škoda Octavia, které na místě zaparkoval jeho majitel. Škoda na vozidle Škoda Octavia byla vyčíslena na 5 tisíc korun.
     K další došlo v blíže nezjištěné době od 14:40 hodin do 15:20 hodin dne 6. září 2021 v obci Domažlicích v ulici Msgre B. Staška na parkovišti u pošty. Neznámý řidič s nezjištěným vozidlem poškodil vozidlo tovární značky Ford Fusion, které na místě zaparkoval jeho majitel. Škoda na vozidle Ford Fusion byla vyčíslena na 2 tisíce korun.
     K další nehodě na parkovišti u pošty v Domažlicích došlo v blíže nezjištěné době od 14:00 hodin do 14:30 hodin dne 7. září 2021. Neznámý řidič s nezjištěným vozidlem poškodil vozidlo tovární značky Volkswagen Golf, které na místě zaparkoval jeho majitel. Škoda na vozidle Volkswagen byla vyčíslena na 5 tisíc korun.  
     V blíže nezjištěné době od 19:40 hodin dne 9. září 2021 do 8 hodin dne 10. září 2021 došlo k dopravní nehodě v obci Kdyně v Nádražní ulici na parkovišti. Neznámý řidič s nezjištěným vozidlem poškodil vozidlo tovární značky Škoda Superb. Škoda na tomto vozidle byla vyčíslena na 10 tisíc korun.    
     Řidiči bez poskytnutí zákonné součinnosti z místa dopravní nehody ujeli. Neprokázali svoji totožnost, nesdělili údaje o vozidle a nesepsali společný záznam o dopravní nehodě. Svědci, kteří by mohli poskytnout informace k výše uvedené dopravní nehodě, se mohou přihlásit osobně na Dopravním inspektorátu v Domažlicích, nebo zatelefonovat na číslo 974 331 255 nebo 974 331 259, případně na bezplatnou tísňovou linku 158.

por. Mgr. Dagmar Brožová
22. září 2021

vytisknout  e-mailem