Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Dopravní policisté hledají řidiče poškozeného vozidla

BEROUNSKO – Při dopravní nehodě došlo ke střetu zpětných zrcátek. 

Dne 2. prosince 2018 v 17:30 hodin jela řidička s osobním motorovým vozidlem tovární značky Kia Rio, po silnici III. třídy v katastru obce Podluhy, okr. Beroun, ve směru od obce Hořovice směrem na obec Felbabka. V km 1,836 uvedené komunikace na rovném úseku, při vzájemném míjení se s protijedoucím vozidlem řidička na okamžik nevěnovala pozornost řízení svého vozidla, přejela do protisměrné části komunikace, kde se levým zpětným zrcátkem střetla s levým zpětným zrcátkem dosud nezjištěného vozidla s dosud nezjištěným řidičem. Při střetu vozidel došlo k odmrštění úlomku jednoho z vozidel, který následně poškodil levé zpětné zrcátko a čelní sklo dalšího osobního motorového vozidla tovární značky Škoda Octavia, řidiče, který jel za vozidlem Kia Rio.

Řidička a dosud nezjištěný řidič z místa dopravní nehody odjeli, aniž by si vzájemně prokázali totožnost a sepsali záznam o dopravní nehodě, tak jak jim ukládá zákon. Oznamovatelem dopravní nehody je řidič, kterému úlomky z výše uvedených vozidel poškodili jeho automobil.

Dopravní policisté již znají totožnost řidičky vozidla Kia Rio a v současné době pátrají po řidiči, kterému bylo jeho vozidlo v souvislosti s touto dopravní nehodou rovněž poškozeno. Dle zajištěných úlomků z jeho vozidla (zpětného zrcátka červené barvy), by se pravděpodobně mohlo jednat o vozidlo tovární značky Škoda Octavia typ. I.  Policisté žádají poškozeného řidiče, aby se jim ozval na tel. 602 474 382.

por. Bc. Marcela Pučelíková
tisková mluvčí
P ČR Beroun
7. prosince 2018

vytisknout  e-mailem