Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Dopravní policie a začátek prázdnin

KRAJ - Na Náchodsko se sjedou luxusní motorky Goldwing 

V souvislosti s nadcházejícím prodlouženým víkendem jsou na začátek prázdnin připraveni také naši dopravní policisté. V rámci celorepublikové dopravně bezpečnostní akce se zaměří na dodržování stavené rychlosti a způsobu jízdy zejména na hlavních tazích Královéhradeckého kraje (dálnice D11 včetně  silnic I. a II. tříd) .  Výkon služby bude především zaměřen na turisticky významné oblasti a na riziková místa, tedy ta s větším výskytem dopravních nehod (např. silnice I/11 na Chlumec nad Cidlinou, I/33 na Náchod, I/35 na Jičín). Po celé prázdniny bude probíhat v našem kraji také preventivní akce pro řidiče s názvem "Řídím, piju nealko pivo", kterou jsme odstartovali včera (více zde, TV reportáž z akce).
 
Policie ČR je rovněž připravena (stejně jako v loňském roce) dohlížet na hladký průběh celoevropského srazu majitelů motocyklů zn. Honda Goldwing, který pořádá čeký klub "Gold Wing klub"  ve dnech 6. až 8. července 2012 v Autocampingu Rozkoš u České Skalice na Náchodsku.  Policie bude v pátek a v sobotu zajišťovat doprovod účastníků srazu s policejními motocykly. Spanilá jízda bude probíhat za běžného provozu (na základě povolení Krajského úřadu Khk).

Plán trasy:
Dne 6. 7. 2012 v 11:00 kemp Rozkoš, 12:00 - muzeum pevnosti Dobrošov, odjezd ve 14:00 po stejné trasy, dojezd v 15:00 - kemp Rozkoš. V 19:30 - kemp Rozkoš, 20:00 - Nové Město nad Metují, zpět ve 20:30 - 21:00 - kemp Rozkoš.
Dne 7. 7. 2012 v 11:00 - kemp Rozkoš, 12:00 - Hradec Králové (Velké náměstí), 15:00 - odjezd z Hradce Králové, dojezd v 17:30 - kemp Rozkoš.

Žádáme proto všechny ostatní účastníky silničního provozu, aby byli při setkání s účastníky tohoto srazu ohleduplní!

více také zde: "Goldwing club" (pozvánka)
por. Mgr. Lenka Burýšková
tisková mluvčí KŘP Khk
zveřejněno: 4. července 2012 v 9:15

vytisknout  e-mailem