Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Dopravní nehody skončily tragicky

NYMBURSKO – Na silnicích vyhasly během dvou dnů dva lidské životy. 

V pátek dne 10.5.2019, krátce před čtvrtou hodinou ranní došlo na obchvatu Nymburka směrem na Všechlapy k dopravní nehodě. Devatenáctiletý mladík s vozidlem BMW z dosud nezjištěných příčin sjel s vozidlem do pravého příkopu a při snaze vyjet zpět na silnici u krajnice narazil do odstaveného nákladního vozidla. Osmnáctiletá dívka sedící na předním sedadle náraz nepřežila. Řidič vozidla byl s podezřením na otřes mozku převezen do nemocnice Vinohrady.

Hned v sobotu vyjížděli dopravní policisté k další smrtelné nehodě. K té došlo mezi Starým Vestcem a Lysou nad Labem. Třiadvacetiletý řidič vozidla VW Golf nezvládl projetí pravotočivé zatáčky, vyjel do protisměru, kde se střetl s projíždějícím vozidlem značky Škoda Roomster. Vozidlo Golf se po střetu roztrhlo na dvě půlky a řidič utrpěl zranění neslučitelná se životem, kterým na místě podlehl. Devětadvacetiletý řidič druhého vozidla byl s lehkým zraněním převezen do nemocnice v Praze, jeho spolujezdkyni transportoval vrtulník do nemocnice Motol. 

Obě nehody v současné chvíli vyšetřují nymburští kriminalisté.

Od počátku tohoto roku vyjížděli nymburští  dopravní policisté celkem k 326 dopravním nehodám, při kterých došlo k usmrcení dvou osob. Jezděte opatrně!  


por. Bc. Petra Potočná
tisková mluvčí 
P ČR Nymburk
15.5.2019                                                                                                                      

vytisknout  e-mailem