Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Dopravní nehody

43 letá řidička řídila osobní vozidlo Škoda Fabia po silnici ve směru od Radošova  

43 letá řidička řídila osobní vozidlo Škoda Fabia po silnici ve směru od Radošova na Velichov, na namrzlé komunikaci nepřizpůsobila rychlost vozidla, vozidlo uvedla do smyku a s tímto havarovala. Při nehodě došlo k lehkému zranění řidičky, která byla převezena do nemocnice v Ostrově. Dechová zkouška na alkohol byla negativní. Způsobená škoda byla odhadnuta na částku 30 tis.korun.

Na silnici v obci Poutnov ve směru na Teplou řídila 19 letá řidička vozidlo Citroen AX. Na namrzlém povrchu vozovky s posypem nepřizpůsobila rychlost jízdy povaze a stavu komunikace, s vozidlem dostala smyk, vjela na pravou krajnici, kde nejprve narazila do svislé dopravní značky Hlavní silnice a následně bočně narazila do dřevěného sloupu telefonního vedení. Při tomto došlo k poškození uchycení značky včetně tyče i sloupu telefonického vedení. Dechová zkouška na alkohol byla negativní. Hmotná škoda byla odhadnuta na 18 tis.korun.

50 letý řidič řídil vozidlo Citroen po silnici ve směru od Plzně na Karlovy Vary. U odbočky na Polikno mu z levé strany vběhlo do jízdní dráhy divoké prase a došlo ke střetu lesní zvěře s os. vozidlem Citroen. Dopravní nehodu začali šetřit policisté, kteří zjistili, že řidiči byl Městským úřadem v Sokolově udělen zákaz řízení motorových vozidel. Řidiči byl zadržen na místě řidičský průkaz a byla mu zakázána další jízda. Škoda na vozidle byla odhadnuta na 50 tis.korun.

vytisknout  e-mailem