Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Dopravní nehody

BEROUNSKO – Neznámí řidiči. 

K dopravní nehodě došlo v době od 8. prosince 2018 08:00 hod. do 9. prosince 2018 10:44 hod., kde jel neznámý řidič po místní komunikaci - parkoviště před finančním úřadem, poblíž ulice Tyršova v Berouně. Při jízdě s vozidlem se nechoval ohleduplně a ukázněně, aby svým jednáním neohrožoval majetek jiných osob ani svůj vlastní, své chování nepřizpůsobil zejména svým schopnostem a narazil nezjištěnou částí vozidla do přední čísti zde zaparkovaného vozidla tovární značky Škoda Octavia a nárazem jej poškodil. Po dopravní nehodě neznámý řidič neprokázal s druhým účastníkem svoji totožnost, nesdělil údaje o vozidle, které mělo účast na dopravní nehodě, nesepsal společný záznam pro pojišťovnu a z místa dopravní nehody ujel. Zranění osob v souvislosti s dopravní nehodou nebylo hlášeno. Způsobená škoda byla vyčíslena na částku 3.500,-Kč.
 

K další dopravní nehodě došlo v době od 6. prosince 2018 17:30 hod. do 6. prosince 2018 18:10 hod. v obci Králův Dvůr, ulice Plzeňská, na veřejném parkovišti před obchodním domem Albert, kde neznámý řidič poškodil pravou zadní část zde zaparkovaného osobního motorového vozidla tovární značky Toyota Corolla. Poté neznámý řidič neprokázal vzájemně svojí totožnost, nesepsal záznam o dopravní nehodě a z místa dopravní nehody ujel. V souvislosti s předmětnou dopravní nehodou nebylo zjištěno ani hlášeno žádné zranění osob. Způsobená škoda byla vyčíslena na částku 10.000,-Kč.

Po neznámých řidičích a jejich vozidlech pátrají dopravní policisté, kteří přivítají jakékoliv informace vedoucí k jejich ztotožnění na tel. 602 474 382.

por. Bc. Marcela Pučelíková
tisková mluvčí
P ČR Beroun
13. prosince 2018

vytisknout  e-mailem