Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Dopravní nehody

Smrtelné dopravní nehody v Orlové a u Nového Jičína 

Složky integrovaného záchranného systému vyjely dnes odpoledne, kolem 16:30 hodin, k dopravní nehodě, ke které došlo v Orlové na Karvinsku. Podle dostupných informací vyjelo, a to z dosud nezjištěných příčin, osobní motorové vozidlo mimo komunikaci a narazilo do stromu. Na místě podlehli svým zraněním dva devatenáctiletí muži. K poskytnutí psychologické pomoci příbuzným byl povolán policejní krizový intervent.
Z důvodu šetření této tragické nehody bylo zapotřební uzavřít komunikaci a korigovat dopravu. Policisté provedli na místě dokumentaci. Nehodovým dějem a okolnostmi se zabývají policisté z dopravního inspektorátu, rovněž i ze služby kriminální policie a vyšetřování.

K další, nehodovým dějem podobné kolizi, došlo dnes okolo 18. hodiny v Novém Jičíně, části Skalka. Také zde vyjelo dle předběžných informací z dosud nezjištěných příčin vozidlo mimo silnici a narazilo do stromu. Řidič středního věku utrpěl zranění neslučitelná se životem. Ke komunikaci s příbuznými zemřelého byl rovněž v tomto případě povolán policejní krizový intervent.
Okolnostmi dopravní nehody se zabývají kriminalisté a dopravní policisté. V souvislosti s nehodou bylo zapotřebí uzavřít po dobu nezbytně nutnou komunikaci.   

por. Mgr. Soňa Štětínská
oddělení tisku, 19. února 2024

vytisknout  e-mailem