Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Dopravní nehody

Dostal smyk, ujel z místa 

Na silnici I/26 mezi kruhovým objezdem  u obce Draženov  ve směru ke  křižovatce u obce Újezd došlo včera v 02:00 hodin  k dopravní nehodě tak, že 32letý řidič  při  řízení  osobního vozidla Citroen ZX  objížděl na silnici  ležící  pneumatiku z nákladního vozidla. Na mokré silnici  dostal s vozidlem smyk a vyjel  vlevo mimo silnici, kde se s vozidlem  převrátil na střechu. Při dopravní nehodě  nedošlo ke zranění.  Alkohol byl vyloučen dechovou zkouškou zařízením Dräger.  V rámci šetření dopravní nehody  byl na parkovišti  TIR u hraničního přechodu Folmava zjištěn  majitel poškozené pneumatiky  nákladního vozidla. Při ohledání  návěsu  bylo zjištěno, že na nápravě s poškozenou pneumatiku  jsou rozdílné pneumatiky  (desén a typ). Způsobené škody byly vyčísleny na 70 500 korun.

Na parkovišti před Kelly barem ve kdyňské Vodní ulici došlo dne 11. května 2009  v době od 12:10 hodin do 18:30 hodin k dopravní nehodě tak,  že neznámý řidič  nezjištěného  vozidla poškodil nezjištěným způsobem levý bok osobního automobilu  Fiat Punto. Neznámý  řidič nezjištěného vozidla po dopravní nehodě  nezastavil a z místa ujel.  Ke zranění osob nedošlo. Škoda na osobním automobilu  Fiat  Punto je cca 10 000 korun

Policie žádá případné svědky, kteří by mohli přispět k objasnění dopravní nehody a k ustanovení neznámého řidiče, aby se přihlásili na linku 158 nebo na tel. 974 331 255.

 nprap. Vladislava Čejková

vytisknout  e-mailem