Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Pardubický kraj - název

Policie České republiky – KŘP Pardubického kraje

Dopravní nehody

Příčiny - střet se zvěří a nedodržení bezpečné vzdálenosti  

V pondělí vyjížděli policisté skupiny dopravních nehod ke třem dopravním nehodám. Nikdo při nich nebyl zraněn. Hmotné škody jsou vyčísleny na 70.000 Kč. Příčiny – střet se zvěří, nedodržení bezpečné vzdálenosti.
 
Nedodržel bezpečnou vzdálenost
V Chrudimi na kruhovém objezdu Bohemia dne 21.7.2008 po desáté hodině  řidič osobního vozu Renault zastavil v důsledku vyvolaného silničním provozem.  Pětatřicetiletý řidič nákladního automobilu Man s návěsem z Brna nedodržel bezpečnou vzdálenost a zezadu do něho narazil. Požití alkoholu vyloučila dechová zkouška. Ke zranění osob nedošlo. Hmotná škoda je odhadována na 20.000 Kč. Řidič nákladního vozidla zaplatil blokovou pokutu ve výši 1.500 Kč.
Nevěnoval se řízení
Dne 21.7.2008 v sedmnáct hodin před obcí Prachovice došlo na křižovatce k dopravní nehodě. Šestapadesátiletý řidič vozidla Škoda Octavia z Chrudimě se při jízdě křižovatkou plně nevěnoval řízení vozidla a zezadu narazil do zastavujícího automobilu Scania. Při nehodě nebyl nikdo zraněn. Hmotná škoda činí 45.000 Kč. Policisté dopravní nehodu projednali na místě a řidiči škodovky uložili blokovou pokutu ve výši 1.500 Kč.
 
DN Prachovice 21.7.08 DN Prachovice 21.7.08

vytisknout  e-mailem