Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Dopravní nehodovost na okrese Třebíč

Za tento víkend byl jeden člověk zraněn středně těžce a osm lehce 

     Od soboty dne 19. července do dnešního rána šetřili dopravní policisté na okrese Třebíč pět dopravních nehod. Došlo při nich k jednomu středně těžkému a osmi lehkým zranění. Hmotná škoda byla vyčíslena na 295 000 Kč.
     Za stejné období bylo šest řidičů přistiženo při řízení motorového vozidla pod vlivem alkoholu.

     K dopravní nehodě došlo v odpoledních hodinách dne 20. července  mezi obcemi Želetava a Římov. Osmačtyřicetiletý řidič jel s osobním vozidlem značky Škoda Favorit ve směru od Želetavy. Při jízdě havaroval na levé straně v silničním příkopu. Došlo k lehkému zranění jeho spolujezdkyně. Při prošetřování dopravní nehody bylo řidiči naměřeno 2,97 promile alkoholu v dechu. Dle pozdějšího tvrzení řidiče vozidlo neřídil. Příčina dopravní nehody je i nadále v šetření. Celková škoda byla vyčíslena na 5 000 Kč.
 
     K dopravní nehodě došlo v odpoledních hodinách dne 20. července mezi obcemi Dalešice a Třebenice. Dvacetiletý řidič jel s osobním vozidlem značky Rover 420 směrem k obci Třebenice. Při jízdě nepřizpůsobil rychlost vozidla, po projetí levotočivé zatáčky dostal smyk a havaroval vlevo mimo komunikaci. Při dopravní nehodě došlo ke čtyřem lehkým zraněním. Celková škoda byla vyčíslena na 40 000 Kč.

     K dopravní nehodě došlo ve večerních hodinách dne 20. července mezi obcemi Kralice nad Oslavou a Náměšť nad Oslavou. Devatenáctiletý řidič jel s nákladním vozidlem značky Iveco Daily směrem na Náměšť nad Oslavou. Začal předjíždět osobní vozidlo v době, kdy byl již sám předjížděn osobním vozidlem značky VW Passat. Došlo k bočnímu střetu vozidel. Při dopravní nehodě došlo k jednomu středně těžkému zranění řidiče passatu a ke třem lehkým zraněním jeho spolucestujících. Celková škoda byla vyčíslena na 210 000 Kč.

vytisknout  e-mailem