Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Dopravní nehodovost

Zase ten alkohol  

Ve čtvrtek 5.11.2009 došlo na silnicích chebského regionu ke třem dopravním nehodám s celkovou škodou ve výši 135 tisíc korun. Při dopravních nehodách nebyl nikdo zraněn. V jednom případě byl viníkem dopravní nehody řidič, který požil alkoholické nápoje.
Kolem 20:45 hod. se otáčel 45ti letý řidič s osobním vozidlem zn. Jeep Grand Cherokee ve Františkových Lázních v ulici Libušina. Při tomto manévru řidič narazil levou přední částí vozidla do zděného sloupu u vchodu do Ingo Casina. U opakované dechové zkoušce byla řidiči naměřena hodnota 1,99 ‰ alkoholu v dechu.
Další řidič, který sice nezpůsobil dopravní nehodu, ale ve stejný čas řídil pod vlivem návykové látky po Třídě Vítězství v Mariánských Lázních osobní vozidlo zn. Fiat Punto, kde byl zastaven a kontrolován hlídkou dopravního inspektorátu Cheb. U řidiče byla po opakované dechové zkoušce na alkohol naměřena hladina alkoholu v dechu 1,61 g/kg. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky.

vytisknout  e-mailem