Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Dopravní nehodovost

KARLOVARSKO – Řidiči utrpěli lehká zranění. 

Krátce po poledni dne 21. června 2019 řídil 74letý muž osobní vozidlo značky Hyundai po místní komunikace u obchodního domu v Karlových Varech. Na křižovatce zřejmě nerespektoval dopravní značení Dej přednost v jízdě, kdy nedal přednost 17leté řidičce motocyklu, přičemž došlo ke střetu. Motocyklistka utrpěla lehké zranění a byla převezena do nemocnice k lékařskému ošetření. Policisté s oběma řidiči provedli orientační dechovou zkoušku na přítomnost alkoholu, která vyšla negativně. Škoda byla předběžně odhadnuta na částku kolem 55 tisíc korun.

V pátek dne 21. června 2019 řídil 30letý řidič k večeru kolem půl osmé motocykl značky Yamaha, a to po silnici ve směru od Bečova nad Teplou na Bochov. V obci Hlinky u odbočky na Dražov zřejmě při průjezdu pravotočivé zatáčky nepřizpůsobil rychlost a vyjel mimo komunikaci, kde havaroval v travnatém příkopu. Policisté po příjezdu na místo s řidičem provedli orientační dechovou zkoušku na přítomnost alkoholu, která vyšla negativně. Motocyklista při nehodě utrpěl lehké zranění, se kterým byl převezen k lékařskému ošetření do nemocnice. Škoda byla předběžně odhadnuta na částku kolem 30 tisíc korun.


V sobotu dne 22. června krátce po poledni řídil 63letý muž osobní motorové vozidlo značky Toyota po silnici I/6 ve směru jízdy od Prahy na Karlovy Vary. Před obcí Bochov z dosud nezjištěných příčin přejel s vozidlem vpravo na nezpevněnou krajnici, a poté uvedl vozidlo do smyku a přejel mimo komunikaci, kde narazil do vzrostlého stromu. Alkohol u řidiče policisté vyloučili provedenou orientační dechovou zkouškou. Řidič při nehodě utrpěl lehké zranění a byl převezen do nemocnice k lékařskému ošetření, stejně jako další 3 jeho spolucestující. Škoda byla předběžně odhadnuta na částku kolem 180 tisíc korun. Nehoda je nadále v šetření policistů.

nprap. Bc. Zuzana Týřová
24. 6. 2019

Odkazy do noveho okna

Místo DN 2

Místo DN 2 

Detailní náhled

Místo DN1

Místo DN1 

Detailní náhled

Místo DN3

Místo DN3 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem