Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Dopravní nehoda u Rychnova - silnice I/65 - AKTUALIZACE

JABLONECKO - Upozorňujeme na zcela uzavřenou silnici č. I/65 u Rychnova u Jablonce nad Nisou, kde došlo krátce před půl třetí hodinou ke střetu čtyř vozidel, při kterém nebyl naštěstí nikdo zraněn. 

Dnes odpoledne ve 14.25 hodin policisté na lince 158 přijali oznámení o dopravní nehodě – střetu čtyř vozidel na silnici č. I/65 ve směru na Jablonec nad Nisou ve stoupání nad odbočkou na Rychnov u Jablonce nad Nisou. Podle prvotního zjištění došlo ke střetu čtyř vozidel, při kterém nebyl nikdo zraněn.  Alkohol byl na místě u všech zúčastněných řidičů vyloučen provedenými dechovými zkouškami, které měly negativní výsledky. Dopravní policisté v současné době celou událost na místě intenzivně šetří.

V souvislosti s tím upozorňujeme všechny řidiče, že během právě probíhajícího šetření uvedené dopravní nehody je a bude silnice v místě události (úsek cca 1 km) zcela uzavřena. Policisté z tohoto důvodu odklánějí dopravu před místem dopravní nehody na Rychnov u Jablonce nad Nisou, Pulečný, Kokonín a Jablonec nad Nisou. Stejně je tomu tak i v opačném směru jízdy z Jablonce nad Nisou na Prahu.

2. 9. 2016
nprap. Dagmar Sochorová
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí

 

AKTUALIZACE z 18.45 hodin:

Uvedený úsek silnice č. I/65 byl po ukončení šetření na místě dopravní nehody plně zprůjezdněn v 18.30 hodin.

2. 9. 2016, nprap. Dagmar Sochorová, tisková mluvčí KŘP Libereckého kraje 

vytisknout  e-mailem