Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Dopravní nehoda u abertamské křižovatky

KARLOVARSKO – Zraněný řidič byl letecky transportován do nemocnice. 

Ve středu 20. dubna letošního roku oznámila v dopoledních hodinách dvaapadesátiletá žena na Obvodním oddělení Pernink, že se její dvaatřicetiletý syn nevrátil domů ze zaměstnání v Německu. Policisté se oznámením okamžitě začali zabývat.

Telefonicky provedli šetření v nemocničních zařízeních v Karlovarském kraji a sousedním Německu. Dále zjistili telefonní kontakt na pracovní agenturu, kde si ověřili, že pohřešovaný muž ze svého zaměstnání opravdu v ranních hodinách odjel. Policejní hlídky taktéž projížděly obce a města v Krušných horách, zejména ty, kterými by pohřešovaný jel ze svého zaměstnání. Dále policisté prohlédli kamerové záznamy, které měli k dispozici z několika měst a obcí, kterými mohlo vozidlo projet. Propátrán byl také nepřístupný terén v okolí Božího Daru. Po celou dobu pátrání policisté spolupracovali i s německými kolegy.

Před 16. hodinou policisté z obvodního oddělení Pernink nalezli při pěším prozkoumávání zalesněné plochy mezi Božím Darem a abertamskou křižovatkou, zhruba 20 metrů mimo pozemní komunikaci, havarované vozidlo značky Škoda. V osobním automobilu byl zaklíněný zraněný dvaatřicetiletý pohřešovaný muž. Ten měl z dosud nezjištěných příčin vyjet mimo komunikaci, sjet ze stráně a narazit do stromu. Při nehodě utrpěl vážná zranění, se kterými byl letecky transportován do nemocnice.

V místě dopravní nehody policisté řídili po celou dobu provoz.

Přesná příčina a okolnosti dopravní nehody jsou předmětem dalšího šetření.

nprap. Jakub Kopřiva
21. 4. 2022

Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem