Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Dopravní nehoda s tragickým koncem

Zemřela mladá dívka 

Vyhasl život mladé dívky
 
     Včerejšího dne, tj. 19. února 2012, se krátce před desátou hodinou večerní, stala vážná dopravní nehoda na silnici č. I/16, zhruba 2 kilometry před obcí Řevničov.
     Čtyřicetiletý muž řídil po této silnici vozidlo Renault Modus a jel ve směru od obce Řevničov na obec Mšec. Společně s ním ve vozidle cestovali i další tři osoby, ženy.
     K dopravní nehodě došlo pravděpodobně tak, že muž nepřizpůsobil rychlost svého vozidla stavu vozovky, dostal na nerovném povrchu komunikace smyk, se svým vozidlem se otočil o 180º a narazil zadní částí vozidla do stromu, který se nacházel u silnice. Při nárazu se vozidlo přetočilo a zůstalo ležet na boku při levém okraji vozovky, kde se následně vzňalo.
     Při nehodě byl těžce zraněn řidič a lehce zraněna čtyřicetiletá žena, kteří byli převezeni do nemocnice ve Slaném. Další spolujezdkyně, osmatřicetiletá žena, byla s těžkými zraněními letecky transportována do Ústřední vojenské nemocnice ve Střešovicích, v Praze. Poslední pasažérka, mladistvá, ve vozidle bohužel na místě tragédie zemřela, následkem vzniklého požáru vozidla.
     Rakovničtí dopravní policisté nyní zjišťují přesné příčiny této tragické dopravní nehody, byl nařízen odběr krve u osádky vozidla. Škoda na vozidle byla předběžně vyčíslena na částku cca 150.000,- Kč.

nprap. Jana Žáčková

20. února 2012

vytisknout  e-mailem