Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Dopravní nehoda s těžkým zraněním cyklisty a další případy z Pardubicka

Na křižovatce ulic Teplého a Češkova došlo k dopravní nehodě. Cyklista při vjíždění na silnici zřejmě nedal přednost projíždějícímu vozidlu. Při nehodě utrpěl cyklista těžká zranění. 

Včera 10. června 2008 došlo v 10:30 na křižovatce ulic Teplého a Češkova k dopravní nehodě cyklisty a osobního vozidla. Devětasedmdesátiletý cyklista při vjíždění na silnici zřejmě nedal přednost projíždějícímu vozidlu VW Passat a došlo ke střetu. Při nehodě utrpěl cyklista těžká zranění, se kterými ho převezlo vozidlo RZS do pardubické nemocnice. Řidič vozidla z místa dopravní nehody ujel, tudíž u něj nelze prokázat ani vyloučit požití alkoholu či jiných návykových látek před nebo během jízdy. Policisté skupiny dopravních nehod řidiče vozidla ještě týž den vypátrali. U cyklisty byl ke zjištění alkoholu v krvi proveden odběr biologického materiálu v nemocnici. Na jízdním kole vznikla hmotná škoda  1.000 korun. 

Nelezení osoby v celostátním pátrání
Úspěch měli policisté Obvodního oddělení Pardubice III, když na chodbě jednoho z panelových domů v Pardubicích "narazili" na devatenáctiletého mladíka, který byl v celostátním pátrání. Muž byl předveden k provedení úkonů službě kriminální policie a vyšetřování do Pardubic a  po provedených úkonech byl propuštěn.

Požár bytu
Od včerejšího večera šetří policisté Obvodního oddělení Pardubice III .  příčinuvzniku požáru jednoho bytu v Pardubicích. Věc šetříme jako podezření z trestného činu poškozování cizí věci, ale nicméně může se samozřejmě jednat jen o nešťastnou náhodu

 

 

vytisknout  e-mailem