Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Dopravní nehoda s lehkým zraněním

České Budějovice – Dnes, čtyřicet minut po páté hodině ranní, došlo v Českých Budějovicích na silnici I./03, na křižovatce ulic Strakonická a Plzeňská, k dopravní nehodě.  

Dnes, čtyřicet minut po páté hodině ranní, došlo v Českých Budějovicích na silnici I./03 na křižovatce ulic Strakonická a Plzeňská k dopravní nehodě. V uvedené době jela 34letá řidička z Českobudějovicka s osobním automobilem tov. zn. Hyundai po ulici Strakonická, ve směru od mimoúrovňové křižovatky Diamant v levém jízdním pruhu pro odbočení směrem k ulici Průběžné. Již před touto křižovatkou, jak vyplynulo z její výpovědi, se jí udělalo nevolno a levou přední částí vozidla narazila do stojícího osobního automobilu tov.zn. Opel Astra a dále do vozidla tov.zn. BMW 318. V důsledku střetu osobních vozidel došlo k lehlému zranění 34leté řidičky vozidla Hyundai. Celková výše vzniklé škody se odhaduje nejméně na150.000 korun.
Technická závada, jako příčina dopravní nehody, nebyla na místě ohledáním zjištěna ani uplatněna. Alkohol byl provedenou orientační dechovou zkouškou u všech účastníků dopravní nehody vyloučen.
Příčina a míra zavinění jsou předmětem dalšího vyšetřování.

DN Diamant2.jpg DN Diamant2.jpg

DN Diamant1.jpg DN Diamant1.jpg


vytisknout  e-mailem