Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Dopravní nehoda pod vlivem alkoholu

KLADENSKO - U řidiče byla naměřena hodnota přes dvě promile alkoholu v dechu. 

Kladenští dopravní policisté prošetřují dopravní nehodu, která se stala v sobotu 7. listopadu 2015 krátce před sedmou hodinou v Kladně v ulici J. Hory.

Dvaceti šesti letý řidič z Kladna nezvládl řízení a způsobil dopravní nehodu , při které vjel se svým vozidlem na chodník, kde poškodil sloup a z místa činu odešel. Následným policejním šetřením byl vypátrán ve Vrchlického ulici. Policisté vyzvali podezřelého řidiče k provedení dechové zkoušky a bylo zjištěno, že řidič před jízdou požil alkoholické nápoje, neboť mu byla naměřena hodnota 2,29 promile alkoholu v dechu.

Policisté případ prošetřují a dvaceti šestiletý muž  je nyní podezřelý z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky.

V tomto případě dopravní nehody můžeme hovořit o velkém štěstí, že byla způsobena pouze škoda na vozidle a sloupu a, že se v danou dobu  na chodníku nepohybovaly žádné osoby a nedošlo tak k žádnému zranění.

Kladenská policie neustále upozorňuje řidiče, aby při jízdě dbali zvýšené opatrnosti, dodržovali předpisy silničního provozu a před jízdou nepožívali žádné návykové látky, ať už se jedná o alkohol nebo drogy.

nprap. Jana Šteinerová

tisková mluvčí

P ČR  Kladno

9. listopadu 2015

vytisknout  e-mailem