Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Dopravní informace

PLZEŇ - Další dopravní omezení se dotkne plzeňské městské části Lochotín. Při II. etapě rekonstrukce Studentské ulice dojde k dopravnímu omezení na křižovatce ulic Studentská a Gerská z důvodu úpravy světelného signalizačního zařízení. 

Další dopravní omezení se dotkne plzeňské městské části Lochotín. Při II. etapě rekonstrukce Studentské ulice dojde k dopravnímu omezení na křižovatce ulic Studentská a Gerská z důvodu úpravy světelného signalizačního zařízení. Na dané křižovatce dojde v době od 21. března do 5. dubna 2020 k dopravnímu omezení v křižovatce, kdy bude vypnuto světelné signalizační zařízení a kromě vozidel MHD bude zakázaný průjezd křižovatkou příčně přes tramvajové těleso. Objízdná trasa je navržena ulicemi Lidická, Alej Svobody a Karlovarská.

Průjezd křižovatkou:
Řidiči, kteří budou přijíždět z centra města, mohou danou křižovatku přejet přímým směrem jedním jízdním pruhem (zde dojde k nížení jízdních pruhů pro přímý směr jízdy) a odbočit doprava jako k ulici Lidické. V opačném směru jízdy budou moci řidiči projet pouze přímým směrem do centra města. Řidiči, kteří budou k dané křižovatce přijíždět po vozovce ulice Studentské ve směru od ulice Lidické, mohou na dané křižovatce odbočit pouze doprava na vozovku Gerské ulice.

nprap. Veronika Hokrová
11. března 2020

vytisknout  e-mailem