Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Dopravně bezpečnostní akce

MLADOBOLESLAVSKO – Policisté se v pátek 11. 02. 2022 zaměřili na dopravní přestupky řidičů. 

Policisté z dopravního inspektorátu Mladá Boleslav se dne 11. 02. 2022 v době od 07:00 hodin do 17:30 hodin zúčastnili dopravně bezpečnostní akce, při které se zaměřili mimo jiné na dodržování maximální dovolené rychlosti.

Do této akce byly nasazeny dvě policejní hlídky dopravního inspektorátu Mladá Boleslav. Měření rychlosti proběhlo na silnici číslo I/38 ve směru na Nymburk i Českou Lípu, na silnici číslo II/610 ve směru na Mnichovo Hradiště a silnici číslo II/268 ve směru z Mnichova Hradiště na Jičín. Policisté během akce využili tři měřiče rychlosti a zjistili 37 přestupků překročení maximální dovolené rychlosti.

Řidičům policisté uložili 6 pokut v celkové výši 5000,- Kč za překročení rychlosti v obci a 14 pokut v celkové výši 14.500,- Kč za překročení rychlosti mimo obec. Dalších 17 případů překročení maximální povolené rychlosti, budou policisté dodatečně řešit uložením blokové pokuty nebo oznámením přestupce správnímu orgánu. Mimo zjištěné přestupky týkající se rychlosti, zjistili policisté jednoho řidiče s vysloveným zákazem řízení motorových vozidel a jednoho řidiče bez řidičského oprávnění.

prap. Jiří Plesar
14. února 2022

vytisknout  e-mailem