Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Dopadený pachatel je v policejní cele

Kladno - Policisté zadrželi pachatele, který odcizil peněženku s finanční hotovostí i doklady. 

     Před 5. hodinou dne 2. srpna 2013 byla přivolána policejní hlídka do restauračního zařízení v Kladně v ul. M. Horákové, kdy jeden z hostů nechtěl opustit podnik při zavírací době. Po příjezdu policejní hlídky na místo se  44 letý muž cizí státní příslušnosti bez problémů začal chystat k odchodu. V tomto daném okamžiku zjistil, že nemá u sebe peněženku a ani doklady, kterou měl volně položenou na stole. Na základě policejního šetření policisté vyjeli pátrat po údajném pachateli, který do poslední chvíle seděl s poškozeným na baru. Policejní hlídka vypátrala podezřelého muže na ubytovně v obci Velké Přítočno a byla u něj nalezena odcizená  peněženka s finanční hotovostí 800,-Kč, platební karta a doklady. Podezřelý 46 muž z okresu Ústí nad Orlicí byl eskortován na policejní služebnu k provedení prvotních úkonů a poté umístěn do policejní  cely. Případ policisté prošetřují jako podezření z trestného činu neoprávněné opatření padělání a pozměnění platebních prostředků.

2. srpna 2013

nprap. Jana Šteinerová 

Nález munice - dne 1. srpna 2013 po 15. hodině bylo oznámeno na linku 158, že téhož dne při úpravě terénu pomocí bagru v areálu autovrakoviště ve Slaném v Trojanově ulici byla nalezena  nevybuchlá munici. S touto municí nikdo nehýbal a okamžitě všichni přítomní opustili tento atreál. Na místo nálezu se dostavila policejní hlídka a byl vyžádán výjezd pyrotechnické služby. Přivolaný specialista tuto nalezenou munici zajistil a odvezl k likvidaci. Jednalo se o dělostřelecký náboj - tříštivotrhavý. Při nálezu a zabezpečení této munice a ani při převzetí a odvezení nedošlo k žádnému zranění osob ani poškození majetku.

Loupežné přepadení - policisté v současné době prošetřují případ loupežného přepadení a intenzivně pátrají po pachateli, který dne 2. srpna 2013 přibližně 30 minut po půlnoci přepadl v Kladně v ulici Ant. Dvořáka, poškozenou 58 letou ženu z Prahy. Dosud neznámý pachatel přistoupil k ženě zezadu a povalil ji na zem a požadoval vydání kabelky. Poškozená žena při pádu na zem zalehla kabelku, čímž se pachateli nepodařilo kabelky zmocnit a po volání ženy o pomoc z místa činu utekl s nepořízenou.

 

vytisknout  e-mailem