Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Dopaden při krádeži nafty

Chtěl získat levně naftu a nyní je umístěn v policejní cele 

   V brzkých ranních hodinách v době mezi 1. až 2. hodinou dne 28. prosince 2012 v katastru obce Pletený Újezd nedaleko Kožové Hory na Kladensku byl přistižen mladík při krádeži nafty. Podezřelý po poškození víka nádrže u nákladního vozidla Mercedes  Atego odcizil přibližně 100 litrů motorové nafty v hodnotě cca 3 500,-Kč a poškozením způsobil škodu ve výši  cca 2 500,-Kč. Dále mladík poškodil víko nádrže u nákladního vozidla Nissan Atleon v předběžné škodě 2 500,-Kč. Podezřelý mladík byl při své činnosti přistižen 44 letým mužem a následně byla na místo přivolána policejní hlídka. Policejním šetřením bylo zjištěno, že pachatelem je 20 letý mladík z Kladna. Policisté podezřelého zadrželi a převezli na policejní služebnu k provedení prvotních a procesních úkonů. Mladík se ke svému činu doznal. V současné době je umístěn v policejní cele a je podezřelý z trestného činu krádeže  a poškozování cizí věci.Vzniklá škoda byla předběžně vyčíslena na 8 500,-Kč.

28. prosince 2012

nprap. Jana Šteinerová

 

Další případy z Kladenska

Vloupání do garáže - v době mezi 26. až 27.12..2012 se vloupal dosud neznámý pachatel po překonání zabezpečení do garáže v Severní ulici v Kladně. Dále pachatel odstranil i uzamčení zadního kola a další zajištění na motocyklu. Poté z garáže tento motocykl Honda FMX 650, šedé barvy odcizil. Svým jednáním způsobil majiteli škodu ve výši 62 200,-Kč.  Případ je prošetřován jako podezření z trestného činu krádeže. 

Vloupání do prodejny - v obci Doksy došlo k vloupání do prodejny v ulici Družstevní, v době mezi 26. až 27.12.2012. Pachatel do prodejny vnikl za užití násilí, přičemž poškodil dveře a způsobil škodu v hodnotě 1 000,-Kč. Následně z prodejny odcizil kasu s finanční hotovostí a z regálů dosud nespecifikované množství  alkoholu, cigaret a jiného zboží. Celkem způsobená škoda je nyní odhadnuta na necelých 50 000,-Kč. Policie případ prošetřuje  jako podezření z trestného činu krádeže.  

Odcizení fotopasti - na policejní služebně bylo oznámeno odcizení fotopasti v obci Velká Bučina. Neznámý pachatel v průběhu měsíce prosince 2012 na konci obce Velká Bučina ve směru na Velvarský les odcizil fotopast s příslušenstvím, která byla umístěna k dopravní značce. Pachatel svým jednáním způsobil  MěÚ Velvary škodu ve výši 6 000,-Kč. a případ se prošetřuje jako podezření z trestného činu krádeže.

Vloupání do domu - dnešního dne krátce po půlnoci bylo oznámeno na linku 158, že v době mezi 27. až 28.12.2012 se vloupal neznámý pachatel do rodinného domu v obci Doksy. Za užití násilí vnikl zloděj do domu a  odcizil šperky a finanční hotovost. Způsobená škoda činí celkem 70 000,-Kč, z toho na poškození plastového okna je škoda ve výši 10 000,-Kč. Policisté případ prošetřují jako podezření z trestného činu krádeže a porušování domovní svobody.

vytisknout  e-mailem